Referenser

Här kan man se några av våra fina referenser vi stolt visar upp. Vilket vi gör både för att visa vår breda kundkrets. Men även för att skapa trygghet för våra blivande kunder.

Titta även gärna på alla våra produkter, vi säljer en mängd olika vårdprodukter och utrustning. Exempelvis akutvagnar, läkemedelsvagnar, stickvagnar, taburetter & OP pallar. Vi har även en hel del mindre tillbehör och inredning till vården. Som exempelvis hållare för handsprit, hållare för riskavfall, handskhållare, höj- & sänkbara bord och mycket mer.

Dessutom har vi egen produktion av vårdvagnar som vi kallar CareVan. CareVan vagnar är modulbaserade, vilket gör att man kan bygga dem på en mängd olika sätt. Samt att man även kan anpassa dem efter behov, krav och arbetssätt för flera olika områden. Skulle ni inte hitta vad ni söker efter, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper mer än gärna till med att ta fram ett förslag och en offert just för er info@standardsystem.se.

Glöm inte att även titta in på vår utförsäljningssida för att se om just din produkt finns där för lägre priser. Det kan bland annat vara höj- & sänkbara vagnar, behandlingsvagnar, stickvagnar och akutvagnar. Plus även en hel del andra produkter som endast har fungerat som visnings ex och nu säljs extra billigt.

Våra referenser

Region Skåne

Region Halland

Region Jönköping

Region Jämtland Härjedalen

Stockholms Läns Landsting

Region Norrbotten

Region Blekinge

Region Dalarna

Region Kronoberg

Region Västmanland

Region Sörmland

Region Kalmar

Region Gävleborg

Region Uppsala

Region Västernorrland

Region Gotland

Region Örebro

Region Värmland

Region Östergötland

Västra Götalands regionen

Region Västerbotten

Vi har även sålt en mängd produkter till olika kliniker och privata aktörer så oavsett var du befinner dig, tveka inte att kontakta oss. Vi tittar på ett individuellt förslag anpassat just för era behov, krav och arbetssätt. Allt för att ni ska kunna utföra ert viktiga arbete på bästa sätt. Det går jätte bra att ringa till oss på 040-228370 alternativt maila till info@standardsystem.se.