Om oss

Här hittar ni lite mer information om oss på Standard System Altikon AB. Vi är en av de största leverantörerna av vårdrelaterade produkter till svensk vårdsektor. Och dessutom ett team som älskar att hitta lösningar för att skapa en bättre vård och omsorg. I bagaget har vi en lång erfarenhet och ett stort intresse av vårdrelaterade produkter så hör av dig och berätta vad ni behöver.

Sedan starten 1964 har vi levererat helhetslösningar inom vård och dokumentation samt kontorsutrustning och förvaring.

Med ett brett produktsortiment som innefattas av bland annat akutvagnar, behandlingsvagnar, stickvagnar, läkemedelsvagnar, höj- & sänkbara bord, taburetter, britsar och en mängd andra produkter. Exempelvis erbjuder vi även olika typer av hållare, bland annat hållare för handsprit, hållare för riskavfall, hållare för sugkatetrar m.m.

Vad som gör oss extra speciella är att vi har egen produktion olika typer av vårdvagnar & behandlingsvagnar. Det kan till exempel vara akutvagnar, datavagnar, läkemedelsvagnar, rondvagnar, höj- & sänkbara arbetsbord med hjul samt även behandlingsbritsar & andra britsar. I och med att vi producerar själva så kan vi anpassa våra produkter mycket mer. Och ni kan få bättre anpassade vårdvagnar för att göra er arbetsplats bättre. Vi kan även hjälpa till med att trycka upp blanketter och system för dokumentation samt även mappar, pärmar och kortfickor för särskilda behov.

Standard System Altikons mål är att stödja förbättring och optimering av sjuk- och patientvård genom att leverera lösningar med fokus på både vårdpersonal och patienter/boende.

Kontakta oss om ni vill veta mer, info@standardsystem.se, eller läs mer om vårt arbete inom kvalité och miljö.

Ni kan också följa oss på Instagram.