Om oss

Om oss

Standard System Altikon AB är en av de största leverantörerna av vårdrelaterade produkter till svensk vårdsektor. Sedan starten 1964 har vi levererat helhetslösningar inom vård och dokumentation, kontorsutrustning och förvaring.

Vi besitter grundliga och breda kunskaper inom de flesta vård- och patientområden vilket används i våra kundkontakter och produktutveckling.

Med ett brett produktsortiment som innefattas av bland annat dokumentationssystem, mobil förvaring, arbetsstationer, britsar, sjukhus- och klinikutrustning och mycket mer, täcker vi stora delar av behovskedjan.

Vi har egen produktion av bland annat olika typer av vård- & behandlingsvagnar. Det kan till exempel vara datavagnar, läkemedelsvagnar, rondvagnar, höj- & sänkbara arbetsbord, behandlings- & undersökningsbritsar. Vi tillverkar även blanketter och system för dokumentation samt plastprodukter som mappar och kortfickor för särskilda behov.

Standard System Altikons mål är att stödja förbättring och optimering av sjuk- och patientvården genom att leverera lösningar med fokus på både vårdpersonal samt patienter/boende.

Kontakta oss om ni vill veta mer, info@standardsystem.se